תאריכי אספקה: 22.9.25 - חיפה והסביבה | 24.9.25 - מודיעין

שניצל תירס

מצרכים:

3 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כוס חלב / מים
1 כוס קקאו
1 כוס קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
1 כפית תמצית וניל
קמצוץ מלח

אופן ההכנה:

1. לשבור את השוקולד לקוביות.
2. לחמם את השמנת המתוקה בסיר קטן עד סף רתיחה (לא להרתיח ממש).
3. לכבות את האש, להוסיף את השוקולד ולחכות דקה.
4. לערבב עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת חלקה.
5. לצקת את הציפוי מעל העוגה כשהיא כבר לא רותחת, אבל עדיין חמימה.

שניצל תירס

מצרכים:

3 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כוס חלב / מים
1 כוס קקאו
1 כוס קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
1 כפית תמצית וניל
קמצוץ מלח

אופן ההכנה:

1. לשבור את השוקולד לקוביות.
2. לחמם את השמנת המתוקה בסיר קטן עד סף רתיחה (לא להרתיח ממש).
3. לכבות את האש, להוסיף את השוקולד ולחכות דקה.
4. לערבב עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת חלקה.
5. לצקת את הציפוי מעל העוגה כשהיא כבר לא רותחת, אבל עדיין חמימה.